Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend eerste consult.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Klik hier voor meer informatie

Advocatenkantoor Uden

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor in Uden? Van Schaik Advocatuur is een advocatenkantoor gevestigd in Uden en ontvangt klanten uit de gehele omgeving. Het advocatenkantoor heeft als doel laagdrempelige en professionele rechtshulp te bieden tegen betaalbare prijzen.


Arbeidsrecht

Van Schaik Advocatuur in Uden is ook gespecialiseerd in arbeidsrecht. Het verliezen van een baan is voortaan aan de orde van de dag. Het verliezen van een baan kan uiteraard voor veel ontrust zorgen. Voor al uw vragen over ontslag en werk kunt u terecht bij dit advocatenkantoor. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor bijvoorbeeld de betaling van het salaris.


Sociale Zekerheid

Voor al uw vragen en rechten over sociale zekerheid kunt u terecht bij Van Schaik Advocatuur in Uden. Ons sociaal zekerheidsstelsel voorziet in een inkomen als iemand niet in staat is om door middel van werk in het levensonderhoud te voorzien. Voor al uw vragen rondom de werkloosheidswet, ziektewet en meer kunt u bij dit advocatenkantoor langskomen.


Slachtoffers van geweld- en zedenmisdrijven

Bij geweld- en zedenmisdrijven zoals aanranding, verkrachting of ontucht is het vaak voor mensen moeilijk te weten wat er nu moet gebeuren. Van Schaik Advocatuur in Uden helpt u onder andere bij de uitleg over het verloop van het strafproces, het bespreken en zo nodig aanvullen van het proces verbaal van aangifte, het verlenen van bijstand gedurende het getuigenverhoor en veel meer. Daarnaast wordt er ook gekeken naar een vergoeding.


Het consumentenrecht

Ook voor al uw vragen over het consumentenrecht kunt u terecht bij van Schaik Advocatuur in Uden. Bij consumentenrecht kunt u denken aan allerlei problemen waar consumenten tegen aan lopen. Bijvoorbeeld gekochte producten die niet goed blijken te functioneren of een geleverd meubelstuk die beschadig is. Bij dit soort problemen met het consumentenrecht kan Van Schaik Advocatuur in Uden u bijstand verlenen.


Schakel uw advocatenkantoor in Uden direct in!

Voor al uw vragen over rechten kunt u dus terecht bij het advocatenkantoor Van Schaik in Uden. De advocaten zullen er alles aan doen u zo juist mogelijk te helpen.