Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend eerste consult.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Klik hier voor meer informatie

Advocatenkantoor Oss

Heeft u direct hulp nodig voor uw huidige situatie en daarvoor op zoek naar een advocatenkantoor regio Oss? Van Schaik Advocatuur is de aanwezen partij om u verder op weg te helpen. Wij zijn als advocatenkantoor gespecialiseerd in het aanbieden van zowel juridisch advies als rechtshulp aan particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Onze service is er op gericht om u zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn.

Arbeidsrecht, consumentenrecht en meer!

Door jarenlange ervaring als advocatenkantoor in regio Oss bieden wij u graag begeleiding bij juridische vraagstukken. Hierbij staat centraal de persoonlijke en betrouwbare manier waarop wij te werk gaan. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Samen kijken we naar een passende oplossing, waarbij wij verzekeren dat u bij ons advocatenkantoor in goede handen bent. Van Schaik Advocatuur is onder andere gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

Hulp bij ontslag

Helaas komt het vaak voor dat mensen hun baan verliezen. Dit zorgt voor ontzettend veel onrust. Maar wat zijn uw rechten als werknemer? Van Schaik Advocatuur is er voor u met vragen over bijvoorbeeld ontslag, het behouden van inkomen en aanvragen van een uitkering. Wij adviseren u graag over het arbeidsrecht en sociale zekerheid.

Ook bij geweld- en zedenmisdrijven kunnen wij u adviseren en uw vragen beantwoorden. Deze misdrijven kunnen allerlei verschillende en ingewikkelde gevolgen hebben. Ik begeleid u graag met dit traject en geef u uitleg waar mogelijk. Van Schaijk Advocatuur gelooft oprecht dat iedereen recht heeft op juridische hulp. Daarom bieden wij professionele rechtshulp aan tegen betaalbare prijzen. Wilt u graag meer weten over de rechtsgebieden waar ik als advocaat u mee kan helpen? Neem gerust contact met ons op. Mijn advocatenkantoor vindt u in Uden, vlakbij Oss.