Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend eerste consult.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Klik hier voor meer informatie

Advocaat Oss

Bent u op zoek naar een professionele advocaat in Oss? Dan bent u op de juiste plek bij Van Schaik Advocatuur! Mijn advocatenkantoor kan u juridisch ondersteunen bij allerlei problemen. Op meerdere rechtsgebieden kan ik als advocaat een passend juridisch advies aan u verstrekken. Bij mijn advocatenkantoor in Uden, nabij Oss, kunt u terecht voor:

Rechtsgebieden advocatenkantoor Oss

Heeft u een conflict met uw werkgever? Dan bied ik graag advies op het gebied van arbeidsrecht. Hierin bespreek ik onder andere ontslagzaken, loonvordering, ontbinding arbeidsovereenkomst en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien geef ik ook een passend juridisch advies bij het opstellen van goede contracten en overeenkomsten.

Wanneer u werkloos best geworden of gaat worden, wilt u graag een uitkering aanvragen. Dit wordt ook wel een WW-uitkering genoemd. Er zijn allerlei verplichtingen waar u aan moet voldoen om een werkloosheidsuitkering te kunnen ontvangen. Van Schaik Advocatuur staat u graag bij in allerlei zaken die te maken hebben met werkeloosheid, uitkeringen en sociale zekerheidsrecht. Wilt u graag meer weten over de rechtsgebieden waar wij u mee kunnen helpen? Wij verwijzen u graag naar onze website of neem contact met ons op.

Professionele rechtshulp tegen betaalbare prijzen

Mijn advocatenkantoor heeft als doel laagdrempelige en professionele rechtshulp te bieden tegen betaalbare prijzen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op juridische hulp. Is rechtsbijstand gewenst? Dan kijk ik eerst of u voor gefinancierde rechtshulp in aanmerking komt. Wanneer dit het geval is, dan wordt voor u een toevoeging aangevraagd en wordt er, afhankelijk van het belastbaar inkomen per maand, een eigen bijdrage opgelegd door de Raad voor Rechtsbijstand. Mijn advocatenkantoor vindt u in Uden, nabij Oss. Het eerste consult is gratis. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult en wij doen ons best om u zo goed mogelijk te helpen.