Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend eerste consult.

Naam:

Telefoonnummer:

Emailadres:

Klik hier voor meer informatie

Advocaat Rosmalen

Als advocaat in de regio Rosmalen kan ik u helpen met arbeidsrecht, sociale zekerheidsrecht, consumentenrecht én wanneer u het slachtoffer bent van een gewelds- of zedenmisdrijf. U bent bij Van Schaik Advocatuur gewaarborgd van een vakkundige en resultaatgerichte begeleiding. Ons streven is om professionele rechtshulp op een laagdrempelige manier te bieden tegen betaalbare prijzen. Ons advocatenkantoor levert voor iedereen passende rechtshulp. Wij geloven dat iedereen recht heeft op juridische hulp!

Expertise Advocatenkantoor Rosmalen

Naast bovengenoemde rechtsgebieden kunt u ook bij Van Schaik Advocatuur terecht voor gefinancierde rechtshulp. Is rechtsbijstand gewenst? Ik geef uitsluitsel of u hiervoor in aanmerking komt. Indien u hiervoor in aanmerking komt, betaalt u enkel een eigen bijdrage. Door jarenlange ervaring zijn wij dé specialist om u te begeleiden bij juridische vraagstukken. Of u nu een passend juridisch advies wilt ontvangen of rechtshulp, onze service sluit volledig aan op uw wensen. U kunt Van Schaik Advocatuur inschakelen als:
  • Particulier;
  • Ondernemer;
  • Vereniging;
  • Stichting.

Neem contact op Van Schaik Advocatuur

Heeft u vragen over wat ik als advocaat in omgeving Rosmalen voor u kan betekenen? Wilt u wellicht meer weten over één van de rechtsgebieden? Neem vrijblijvend contact op met Van Schaik Advocatuur. Maak direct een afspraak, geheel kosteloos. Wij staan u bij als advocatenkantoor in Uden en leveren betaalbare rechtshulp! Als professioneel advocatenkantoor zijn wij aangesloten bij Stichting LANGZS. Dit staat voor Landelijk Advocatennetwerk Gewelds- en Zedenslachtoffers. Als medeoprichter én bestuurslid ben ik trots op dit landelijk dekkend advocatennetwerk. Wij maken betaalbare rechtshulp voor heel Nederland toegankelijk! Klik hier voor meer informatie over Stichting LANGZS, U kunt zowel Van Schaik Advocatuur als Stichting LANGZS vinden op Twitter.